Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οδηγίες προς τους φίλτατους campers!!!

Όταν αποφασίζεις να πας με την παρέα για camping έχεις σίγουρα στο μυαλό σου τρελά σκηνικά...φωτιές στην παραλία,μπανάκι με το φως το φεγγαριού,ύπνο κάτω από τα αστέρια και τα συναφή...επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες δεν παίζει να είναι πάντα με το μέρος σου φρόντισε να περάσεις καλά ακόμα κι αν κάποια απ'αυτά που σχεδίασες να κάνεις δεν σου βγούν τελικά











Λόγω προσωπικής εμπειρίας έχω να δηλώσω ότι όταν πάτε για camping πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα και φυσικά να μην γκρινιάζετε...αν είστε τύπος που θέλει την άνεση του και το βόλεμα του καλύτερα να το αφήσετε,κλείστε ένα δωματιάκι σε Hotel να είστε οκ!!
Εγώ προσωπικά όσες φορές πήγα για να κατασκηνώσω κάπου ποτέ-μα ποτέ δεν αποχωρίστηκα και την γκαντεμιά μου...κάθε φορά θα βρέχει μέσα στο κατακαλόκαιρο,ή θα φυσάει μανιασμένα με αποτέλεσμα να παίρνει εμένα,την σκηνή και όλα τα υπάρχοντα μου!!χαχ

Γι'αυτό έχω να επισημάνω κάποια πράγματα για τους φίλους μου τους campers,μικρά tips και συμβουλές!!!

1)Πρώτον και κυριότερον...συμβουλευόμαστε πάντα την φίλη μας την Ε.Μ.Υ. που ξέρει καλά τι καιρό θα μας κάνει...και πιστέψτε με,όταν λέει ότι θα έχει πολλά μποφόρ το εννοεί,δεν αστειεύεται!!!

2)Πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να ελέγξετε καλά τον εξοπλισμό σας...είναι οι σκηνές σας οκ??
Μην είναι κάποια σπασμένη κ βρεθείτε προ εκπλήξεως στην παραλία την ώρα που την στήνετε!!Τα ελέγχουμε αυτά από το σπίτι ακόμα!!

3)Πλήρως εφοδιασμένοι με ψυγειάκια,πάγο,ομπρελίτσες,καρεκλίτσες και sleeping-bag

4)Δεν τοποθετούμε ΠΟΤΕ τα ψυγειάκια μας μέσα στην σκηνή δίπλα στα σκεπάσματα και τα ρούχα μας!!!Ειδικά όταν το ψυγείο δεν κλείνει καλά υπάρχει κίνδυνος να πέσει μέσα στην σκηνή και να σας κάνει το sleepi μούσκεμα....και κάπου εκεί "το πάρτυ να τελειώσει για σας" ;-))

5)Όταν ξεστήνουμε την σκηνή με 10 μποφόρ,πρώτον δεν το κάνουμε μόνοι μας και δεύτερον δεν βγάζουμε όλες τις πέτρες που την συγκρατούν....γιατί μόλις πας να βγάλεις την πέτρα σου παίρνει με την μία την σκηνή ο κακός αέρας και σου την πετάει μέσα στα αγκάθια και τα πουρνάρια...Ειδικά αν αυτό συμβεί γύρω στις 8 το πρωί και δεν έχεις προλάβει ακόμα καλά-καλά να ξυπνήσεις είναι μια δύσκολη σχετικά διαδικασία να τρέχεις να την κυνηγας!!!

6)Αντίστοιχα με την σκηνή,όταν φυσάει πολύ δεν βάζουμε ομπρέλες στην παραλία...γιατί μπορεί να θεωρείς ότι την έχει στερεώσει καλά και είναι κατάγερη,αλλά μόλις πάς να κάτσεις τσοοουυυπ...τρέχεις να μαζεύεις και την ομπρέλα από τα πουρνάρια!!

7)Last but not least....παίρνεις πάντα μαζί σου την καλή σου διάθεση,τα κεφάκια σου,και την παρέα που ξέρεις ότι θα σε ανεβάσει ότι κακοτοπιά κι αν σε βρεί...Αυτά και μόνο είναι αρκετά για να περάσεις τέλεια σ'όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκεσαι!!


Και ναι!!! All the above συνέβησαν σε μας!!! So,lucky,haaa??
Πάραυτα όλοι μας έχουμε να λέμε ότι ήταν ένα υπέροχο 24ωρο,γεμάτο περιπέτεια,γέλιο και μπόλικη τρέλα!!! Τhank you guys...one more time ήσασταν the best company evah!!!

Kαι μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του και να μην έχετε σχεδιάσει να κατασκηνώσετε κάπου, κρατήστε όμως τις συμβουλές μου για το επόμενο καλοκαιράκι και όλα τα υπόλοιπα...θα γλιτώσετε από πολύ κόπο σας το εγγυώμαι!! :-D

Αμμουλιανή.

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα!να δω τι θα μας συμβει στο weekend-camping στον λαιλια μεσα σεπτεμβρη...χειμερινη διαβωση...ο γνωστος ανωνυμος φιλος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγώ λέω να μην έρθω...φοβού για το τι μπορεί να γίνει!!!χααχααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © Res Nullius
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur